WebPagetest Forums
error with Chrome Test - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Discuss Test Results (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: error with Chrome Test (/showthread.php?tid=10642)



error with Chrome Test - piratos - 02-22-2012 04:04 AM

http://www.webpagetest.org/result/120221_DV_3AHEB/


Leverage browser caching of static assets: 66/100
FAILED - (No max-age or expires) - https://


There ist no https in use.


RE: error with Chrome Test - robzilla - 02-22-2012 10:02 PM

I wonder if all of those embedded base64 data URIs in your page might be tripping an alarm in Chrome's client-side phishing protection. The SSL request is to one of Google's IP addresses (I repeated the test here). Testing from Montreal (Chrome), however, I see no SSL connections, but it reappears when testing from San Jose (a resource is loaded from ssl.gstatic.com).

It might be US-only, but I can't say for sure as all other Chrome tests from various locations have been unresponsive, hanging at the front of the queue for at least the last 20 minutes.


RE: error with Chrome Test - pmeenan - 02-23-2012 12:12 AM

Sorry, the visibility into SSL requests is pretty bad with the Chrome agent right now - I am working on a fix and hope to have it available soon (may be as long as 2 weeks though - I'll be traveling next week).

I'm not sure what happened to the Chrome agents this morning but I think someone backed up the queues in several locations with the IE agents (the Chrome and IE agents alternate work) but it looks like it has cleared up now.


RE: error with Chrome Test - robzilla - 02-23-2012 01:30 AM

There's probably a difference in the configuration of Chrome on the Dulles VA machine, seeing as that's the only one showing the SSL request right now (phishing & malware filter turned on?). Wouldn't worry about it, piratos, it's not so much an error as a real-world example of how your site may actually be loaded for some users (who all tend to have different setups).


RE: error with Chrome Test - piratos - 02-24-2012 07:11 AM

Hi - i'm not worry.

From NY the same http://www.webpagetest.org/result/120223_86_3BD5K/1/performance_optimization/