WebPagetest Forums
Visual Comparison error with Private instance - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Visual Comparison error with Private instance (/showthread.php?tid=1168)



Visual Comparison error with Private instance - rguermas - 07-30-2011 03:26 PM

I am getting an error on my Private Instance of Webpagetest when using Visual Comparison.
I am able to run individual tests but the Comparison test show and error message on the browser.
I see that the client does actually do the tests.
I have installed ffmpeg.
Server is on Fedora and Client is on Windows XP.
Any help will be appreciated.


RE: Visual Comparison error with Private instance - pmeenan - 07-31-2011 12:09 AM

What is the message? Check and make sure that the work/video directory is created and has the permissions set so that the apache user can write to it.


RE: Visual Comparison error with Private instance - SundeepPundamale - 03-18-2014 02:09 AM

Hello Patrick,

Even i have this issue. Upon doing a quick search i found this thread. Yes, i have work/video directory created and it has permissions for apache user to write.

Error Message: "There was an error running the test(s)"


RE: Visual Comparison error with Private instance - s0432520 - 06-17-2016 06:59 AM

(03-18-2014 02:09 AM)SundeepPundamale Wrote:  Hello Patrick,

Even i have this issue. Upon doing a quick search i found this thread. Yes, i have work/video directory created and it has permissions for apache user to write.

Error Message: "There was an error running the test(s)"

Patrick,
I'm having the same problem. I can run a single test with Chrome, Firefox, and IE and render video/thumbnails perfectly however, when I try a visual comparison the test results are blank and error log stating browser couldn't be selected and there was an error running the test(s).

thoughts?