WebPagetest Forums
Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files (/showthread.php?tid=12451)



Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files - timvisher - 08-06-2013 04:22 AM

Title says it all. I have a private instance set up and when I run things through IE 8 those fields get filled in fine but when I run them through Chrome every one of the lines has those fields as `""`.

Thoughts?

Oh, and it does work on the public instance. So I'm sure something wonky is happening because of my set up. http://192.168.56.100/results.php?test=130805_ED_1


RE: Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files - pmeenan - 08-06-2013 05:31 AM

Sorry, those were added recently as I bring wptdriver up to feature parity with urlblast. If you grab the latest agent it should work for your private instance: https://sites.google.com/a/webpagetest.org/docs/private-instances#TOC-Updating-Test-Agents


RE: Running Tests in Chrome doesn't fill "URL" or "Event URL" of the raw csv files - timvisher - 08-07-2013 03:09 AM

got it. I'm trying this route. I was able to work around it in post from Clojure. It was just one more level of aggregation.