WebPagetest Forums
EC2 instance status check fails - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: EC2 instance status check fails (/showthread.php?tid=12493)



EC2 instance status check fails - accid - 08-22-2013 07:43 PM

Hi,

I wanted to report that the following AMI's aren't properly starting

eu-west (Ireland)

IE7 - ami-70b18004 : wpt-ireland/ie7-20110703.manifest.xml
IE8 - ami-00b18074 : wpt-ireland/ie8-20110703.manifest.xml

EC2 status check reports 1/2 checks failed - I even cant RDP to those AMI's once launched.


Working:
IE9/Chrome/Firefox/Safari - ami-8b2c2fff : 314854558937/ie9-20121031


Here's my location.ini

[EU_W]
1=EU_WEST_IE7
2=EU_WEST_IE8
3=EU_WEST
4=EU_WEST_wptdriver
label="Europe (Ireland)"
lat=53.343583
lng=-6.267014
default=EU_WEST_IE8

[EU_WEST_IE7]
; AMI: ami-70b18004
; user-data: wpt_server=10.162.0.88 wpt_key=xxx wpt_location=EU_WEST_IE7
browser=IE 7
latency=0
label="Europe (Ireland) - IE7"
key=xxx

[EU_WEST_IE8]
; AMI: ami-00b18074
; user-data: wpt_server=10.162.0.88 wpt_key=xxx wpt_location=EU_WEST_IE8
browser=IE 8
latency=0
label="Europe (Ireland) - IE8"
key=xxx

[EU_WEST]
; AMI: ami-8b2c2fff
; user-data: wpt_server=10.162.0.88 wpt_key=xxx wpt_location=EU_WEST
browser=IE 9
latency=0
label="Europe (Ireland) - IE9"
key=xxx


and my AMI user data:

Webpagetest Agent - EU_WEST_IE8 - ami-00b18074:
wpt_server=10.162.0.88 wpt_key=xxx wpt_location=EU_WEST_IE8

Webpagetest Agent - EU_WEST_IE7 - ami-70b18004:
wpt_server=10.162.0.88 wpt_key=xxx wpt_location=EU_WEST_IE7

Webpagetest Agent - EU_WEST IE9/Chrome/Firefox/Safari - ami-8b2c2fff:
wpt_server=10.162.0.88 wpt_key=xxx wpt_location=EU_WEST


br

accid