WebPagetest Forums
Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information (/showthread.php?tid=13353)

Pages: 1 2


Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - ash - 11-05-2014 11:58 PM

Hi,

I have problem with some of my agents. I tried to reinstall them but problem persists on some machines.

All metrics are present in test results but request list is empty and as a result waterfall is not displayed.

I did some investigation and found that 1_IEWTR.txt.gz file is not present in test results.

Example of the test results is available here: https://www.dropbox.com/s/fa4rmbyhjzy1six/84f1b22753c4cb9a1e42f41e6fde5110.tgz?dl=0.

I use wptdriver version 190 and HEAD version of WPTServer.

How can I diagnose what problems wptdriver faces? Is it possible to activate any debugging and logging?


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - ash - 11-06-2014 11:27 PM

I've just checked that urlblast works correctly at the same machine.


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - pmeenan - 11-12-2014 07:20 AM

You can grab a debug build here: http://www.webpagetest.org/releases/debug/ and then run debugView ( http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896647.aspx ) to get a detailed trace. (run it as an administrator and enable global capture).

Do you see issues for non-SSL sites as well?


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - ash - 11-12-2014 07:23 AM

Thanks, I will try it tomorrow.

Yes, it happens to any test I run on these particular machines. I do not have control on how OS is installed on them so I cannot correlate this problem to anything I know.


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - ash - 11-12-2014 08:45 PM

Seems that debug version upgrades itself to the newest, not debug (190).

Is it OK?

Is debug version 190 of wptdiver available?


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - pmeenan - 11-14-2014 05:31 AM

I just pushed release and debug versions of 192 though it's probably easiest for your debugging if you just disable updates on your server (rename work/update/wptupdate.ini) while you're debugging.


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - ash - 11-17-2014 08:26 PM

Hi,

Finally I managed to collect debug log from the test with no waterfall data.

I cannot find anything from it that can help to solve this problem unfortunately.


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - ash - 11-21-2014 08:21 PM

Patrick, are you able to find anything obvious in logs attached? Apparently something is being automatically deployed on my agent workstatnions one by one and all my test environment gradually becomes useless.


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - pmeenan - 11-22-2014 02:29 AM

Sorry, I've been traveling (getting back tonight) and haven't had a chance to look yet.

I just took a quick look and it looks like all the pieces are hooked up and working so it's not clear where it is broken. I may have to send you a debug build with more tracing (the winsock hooks don't log any data by default and the end of the test doesn't log anything about the requests it sees).

I'll work on the added tracing on my flight back but in the meantime does your update history show anything that might be suspicious? Browser, Antivirus, EMET or other updates?


RE: Test completed, but no waterfall displayed and no requests information - ash - 11-24-2014 07:21 PM

It is really hard for me to get any information about what and when was updated. Machines I use for running wpt agents are provided to me as a courtesy of remote branches of company I work for. I would like to avoid asking them embarrassing questions Wink

I think that debugging this problem can have added value for further development of WPT.

Thanks Patrick for your help!

Best regards,