WebPagetest Forums
Repeat View: Test Data Missing - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Repeat View: Test Data Missing (/showthread.php?tid=13561)



Repeat View: Test Data Missing - DevRealmile - 02-24-2015 05:17 PM

Hello there,

First of all thank you for this awesome and useful tool. It helps us a lot in figuring out performance.

However for last few test that we conducted, we are getting message of missing test data in repeat view. It is scripted test.

Here is the link: http://www.webpagetest.org/result/150224_N2_CR7/

We have conducted same test in past and it worked fine.

Can you please guide us?


RE: Repeat View: Test Data Missing - pmeenan - 02-25-2015 11:41 PM

My guess is that you are still logged in so the script in the repeat view is failing since the login form doesn't exist. There are generally 2 ways to solve it:

1 - At the end of the script do a logout so that you have to log in for the repeat view too
2 - Use a conditional block (if/endif) and only do the login for first view runs


RE: Repeat View: Test Data Missing - danicompro - 10-09-2018 08:58 PM

I also require the same feature and using script below. I wanted to launch yahoo in first view and google in repeat view but it's not working. Please review and advise.


--------------------------
if cached 0
navigate https://in.yahoo.com/?p=us
else
navigate https://www.google.com/
endif


RE: Repeat View: Test Data Missing - pmeenan - 10-09-2018 11:26 PM

The newer agents haven't implemented the if/else/endif support. If you file an issue here I can take a look when I get some spare cycles: https://github.com/WPO-Foundation/wptagent/issues


RE: Repeat View: Test Data Missing - danicompro - 10-10-2018 03:05 PM

(10-09-2018 11:26 PM)pmeenan Wrote:  The newer agents haven't implemented the if/else/endif support. If you file an issue here I can take a look when I get some spare cycles: https://github.com/WPO-Foundation/wptagent/issues

https://github.com/WPO-Foundation/wptagent/issues/192

Reported issue above.