WebPagetest Forums
on starting the test in private instance, browser instances are getting closed - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: on starting the test in private instance, browser instances are getting closed (/showthread.php?tid=14188)



on starting the test in private instance, browser instances are getting closed - srininarne5 - 02-01-2016 08:11 PM

I had created the setup in localhost..my setup seems to be ok.
Ran the wptdriver.exe, once it started.. i started the test in chrome browser..the browser is getting closed..

Could you please help me on these:

webdriver.ini details:
===============
[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1/
location=Local-WPTDriver
browser=chrome
Time Limit=120
software=http://127.0.0.1/installers/software.dat

[chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://127.0.0.1/installers/browsers/chrome.dat

[Firefox]
exe="C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
;installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/firefox.dat
installer=http://127.0.0.1/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox

[IE]
exe="C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"


my install details:
=============
WebPagetest 2.18 Installation Check

PHP

PHP version at least 5.3: 5.4.45
GD Module Installed: yes
FreeType enabled for GD (required for video rendering): yes
zip Module Installed: yes
zlib Module Installed: yes
curl Module Installed: yes
php.ini allow_url_fopen enabled: yes
APC Installed: NO (optional)
SQLite Installed (for editable test labels): NO (optional)
Open SSL Module Installed (for "Login with Google"): yes
php.ini upload_max_filesize > 10MB: 10M
php.ini post_max_size > 10MB: 10M
php.ini memory_limit > 256MB or -1 (disabled): 256M
System Utilities

ffmpeg Installed with --enable-libx264 (required for video): yes
ffmpeg Installed with scale and decimate filters(required for mobile video): N-78197-g5893e87,scale,mpdecimate
imagemagick compare Installed (required for mobile video): NO (optional)
jpegtran Installed (required for JPEG Analysis): yes
exiftool Installed (required for JPEG Analysis): NO (optional)
Misc

python 2.7 with modules (faster mobile video processing): Error running "python video/visualmetrics.py -c" (optional)
Filesystem

{docroot}/tmp writable: yes
{docroot}/dat writable: yes
{docroot}/results writable: yes
{docroot}/work/jobs writable: yes
{docroot}/work/video writable: yes
{docroot}/logs writable: yes
Test Locations

Local : Local
Local-URLBlast : Local - IE 11 - No Agents Connected
Local-WPTDriver : Local - 1 agents connected


RE: on starting the test in private instance, browser instances are getting closed - pmeenan - 02-06-2016 08:12 AM

Try updating the test agents: https://sites.google.com/a/webpagetest.org/docs/private-instances#TOC-Updating-Test-Agents

As of the 2.19 release there is a setting in settings.ini to have them automatically update.