WebPagetest Forums
IE 11- Multiple Issues - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: IE 11- Multiple Issues (/showthread.php?tid=14692)



IE 11- Multiple Issues - kannanmm - 01-15-2017 03:56 PM

I was able to install the private instance, however there are multiple issues with IE 11:

1. The optimization check grades displays "N/A"

2. the content breakdown by MIME time is not displaying the Pie charts and data, however the content breakdown by Domains and Requests are displaying colorful pie charts with data.

3.The waterfall chart image displays only CPU and bandwidth data, not the complete Network traces.

Could someone please help on this?


RE: IE 11- Multiple Issues - kannanmm - 01-18-2017 05:37 AM

Hi Patrick,

I have updated the thread with screenshots, could you please help here?

Thanks,

(01-15-2017 03:56 PM)kannanmm Wrote:  I was able to install the private instance, however there are multiple issues with IE 11:

1. The optimization check grades displays "N/A"
[Image: ?authkey=%21AKAx8aj0Nal7JoY&cid=...mp;o=OneUp]

2. the content breakdown by MIME time is not displaying the Pie charts and data, however the content breakdown by Domains and Requests are displaying colorful pie charts with data.
[Image: ?authkey=%21AKAx8aj0Nal7JoY&cid=...mp;o=OneUp]

3.The waterfall chart image displays only CPU and bandwidth data, not the complete Network traces.
[Image: ?authkey=%21AKAx8aj0Nal7JoY&cid=...mp;o=OneUp]

Could someone please help on this?



RE: IE 11- Multiple Issues - pmeenan - 01-24-2017 03:15 AM

Sounds like the hooking isn't working. Is it using the 32-bit version of IE? What version of wptdriver.exe is running?