WebPagetest Forums
Not seeing test history from public api - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Not seeing test history from public api (/showthread.php?tid=15155)



Not seeing test history from public api - gmplatform - 12-05-2017 05:50 AM

Hello-

I used to be able to search for tests that were run using the public api- I added a query string param so that I could search on URL. However lately these tests aren't showing up for me, I can only access the results if I keep track of the test id.

Is this an expected change?
Thanks!


RE: Not seeing test history from public api - pmeenan - 12-06-2017 01:00 AM

If you log into the UI you should be able to see or search for your own tests (private or not). They should also be visible on the same browser if cookies are enabled.

Being able to find arbitrary tests depends if the tests were run as private or public tests. The default used to be for all tests to be public unless the user manually picked for it to be private. A few months ago the default was flipped so it defaults to private unless you manually select public.


RE: Not seeing test history from public api - gmplatform - 12-06-2017 03:55 AM

Hi Patrick-

I added the param 'private=0' to my API calls and can now see the tests in the UI. The API documentation still lists the default as '0', FYI.

Thank you for your help!