WebPagetest Forums
Chrome page load time wrong - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Chrome page load time wrong (/showthread.php?tid=667)



Chrome page load time wrong - sajal - 04-11-2011 04:31 PM

Was testing a site on chrome... the repeat view showed load time as -2,147,483.648s... Some kind of bug in the experimental chrome agent...

That or ive somehow broken the space-time continuum Wink


RE: Chrome page load time wrong - pmeenan - 04-11-2011 11:33 PM

Yeah, sorry, the error conditions aren't dealt with very gracefully right now. I see that happen when the chrome extension never gets the "complete" notification (which isn't necessarily tied to onLoad). I'll see if we can harden that up a bit and maybe poll the page to see if the navigation timing elements indicate that the page loaded.

Thanks,

-Pat


RE: Chrome page load time wrong - Jesse Gersenson - 05-30-2011 06:41 PM

am seeing this on initial view and repeat view:

london:
http://www.webpagetest.org/result/110529_D0_Q5TA/

san fran:
http://www.webpagetest.org/result/110529_QP_Q5T2/

chi:
http://www.webpagetest.org/result/110529_HE_Q5S2/


RE: Chrome page load time wrong - pmeenan - 05-31-2011 12:53 AM

Yeah, sorry, that's at the top of my list to fix for Chrome. It seems to happen when the extension doesn't get notified that the page completed so the test times out. I haven't figured out a pattern for why it happens but I have a few ideas on how to work around it.

Hopefully I'll have an update to release this week that improves the situation.

Thanks,

-Pat


RE: Chrome page load time wrong - pmeenan - 06-02-2011 03:46 AM

ok, I've beefed up the Chrome onLoad handling so hopefully it will be more reliable now. Let me know if you still see it acting up.

Thanks,

-Pat