WebPagetest Forums
Error submitting url for testing - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Error submitting url for testing (/showthread.php?tid=740)

Pages: 1 2


RE: Error submitting url for testing - pmeenan - 03-29-2013 01:14 AM

can you PM me or email me your locations.ini that you are using to relay to the public server? I assume it is a test location that you have configured to relay that is having issues, right?


RE: Error submitting url for testing - droidniz - 06-17-2015 09:37 PM

(05-12-2011 06:43 PM)flyingliu Wrote:  anyone have the same issue with "Error submitting url for testing" when I click start test..Huh

same error facing in iphone real device


RE: Error submitting url for testing - rohitbpatil27 - 03-24-2020 03:06 PM

Is this still an issue? I have write permissions, agent is also connected. When using public location I get an "Error submitting url for testing". When using local location, no issues to run the test. I have been working on this for a week now, please help. Thanks in advance.


RE: Error submitting url for testing - pmeenan - 03-25-2020 12:00 AM

What location on the public instance are you trying to submit to? Is it one where testing is allowed using the API key you are using (usually just Dulles desktop, Dulles Moto G4 and the EC2 locations)?

Can you post the location info from locations.ini (with the API key obscured)?