WebPagetest Forums
missing API keys - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Testing Tools/Services (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: missing API keys (/showthread.php?tid=884)



missing API keys - qwertyuser - 06-29-2011 01:41 AM

Trying to generate a simple api call to run the test so I can automate a list of pages I'd like to run, but I am getting some missing API key error. Is there some place I need to register to get those keys?
Am I passing the correct URL or am I missing something?

http://www.webpagetest.org/runtest.php?f=xml&runs=2&latency=50&private=1&fvonly=1&url=http://travolta.aim.com/av&location=Dulles_Chrome

<response>
<statusCode>400</statusCode>

<statusText>
An error occurred processing your request. Please reload the testing page and try submitting your test request again. (missing API key)
</statusText>
</response>


RE: missing API keys - pmeenan - 06-29-2011 02:00 AM

Yep, you need to email me to get a Key if you are going to be using the public instance: http://www.webpagetest.org/forums/showthread.php?tid=466 (along with usage estimates)


RE: missing API keys - andreapernici - 03-23-2013 11:00 AM

Hi all.

How can I get an API key?

I can pm you?


RE: missing API keys - pmeenan - 03-23-2013 11:56 PM

You need to email me at pmeenan@webpagetest.org (follow the link in the post directly above yours).


RE: missing API keys - yaretsd - 05-06-2014 07:42 AM

Hello,

I would like to request API key to do some speed testing for different CDN providers. I sent an email to request it but still didn't get any answer.