Current time: 02-27-2020, 05:01 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error at navigate command in wptdriver
08-29-2013, 07:03 PM (This post was last modified: 08-29-2013 07:03 PM by cws.)
Post: #1
Error at navigate command in wptdriver
The "navigate" command in wptdriver doesn't work corretly anymore. Commands located after the navigate command are executed before the navigate command finished execution.

I tested the following script at the online instance:
combineSteps
navigate http://www.webpagetest.org
navigate http://www.google.de

Here are the results for the different browsers
IE 8: http://www.webpagetest.org/result/130829...1/details/ (right result, presumably URLblast)
Firefox: http://www.webpagetest.org/result/130829...1/details/ (wrong result, just http://www.google.de has been opened)
Chrome: http://www.webpagetest.org/result/130829...1/details/ (wrong result, just http://www.google.de has been opened)

At firefox and chrome the wptdriver didn't wait for the successful execution of the navigate command. Thus, only the second navigate command is executed. I also noticed the same behaviour on a local instance where i measured internet explorer with wptdriver. Seems to be an wptdriver issue.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-29-2013, 08:54 PM
Post: #2
RE: Error at navigate command in wptdriver
Inserting "sleep 1" to the script fixes the problem but shouldn't be necessary after a navigate.

New script:
combineSteps
navigate http://www.webpagetest.org
sleep 1
navigate http://www.google.de
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-30-2013, 01:33 AM
Post: #3
RE: Error at navigate command in wptdriver
Argh - I thought I saw something broken when I was looking at that code the other day - will get it fixed today.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-30-2013, 02:08 AM
Post: #4
RE: Error at navigate command in wptdriver
Fixed, sorry about that: http://www.webpagetest.org/result/130829_F4_QST/ (though it looks like Miami needs to be rebooted to fix the video capture)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-30-2013, 08:05 PM
Post: #5
RE: Error at navigate command in wptdriver
It's working. Thank you for the quick fix.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)