MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
No test done on client
Current time: 09-22-2020, 02:18 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No test done on client
12-02-2011, 02:53 AM
Post: #1
No test done on client
Hello,
I installed a private WebTestServer 2.5 on a server PC in a Network A .Second i installed a test client PC (dummy driver, urlBlast etc) with Windows XP in Network B - and under an admin account. This combination works as expected : creating a test with the webgui -> IE is called with the wished url -> results stored on the WebTestServer .
Third:
Then I wanted to add a second PC connecet via DSL and with a known IP address - no Firewall etc. I installed the Dummy driver as admin - but i run urlBlast as a normal user without admin rights from another account on the PC. The urlBlast log shows that a request goes to the WebTestServer (i see it in the urlBlast logs and server logs too). A job sheduled is consumed but nothing happens.

For verification I call the url that goes to the webpagetest server from a browser (i copied the url from the urlBlast log and added the port). Here I get a response for the same call and a sheduled job.

Here my question:
Is it possible to run the urlBlast client with the installed dummy driver as a normal user - without admin rights ? I do not want to expose a PC with an open admin account to the internet.
Is there a solutution ?
Thank you and best regards
Christian
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
No test done on client - chimman - 12-02-2011 02:53 AM
RE: No test done on client - pmeenan - 12-03-2011, 01:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)