Current time: 11-26-2020, 12:19 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private instance
08-23-2014, 12:27 AM
Post: #6
RE: Private instance
(08-22-2014 12:33 AM)singhal257@gmail.com Wrote:  Hi wptuser

Did you find solution for your issue, i am getting same error even after configuration same as given in Andy's blog.

Greetings

Don't know if this will help or not, but if you followed the instructions in Andy's blog *exactly*, there may be a couple of minor changes necessary. On his httpd.conf line:

LoadModule php5_module "C:\Program Files\PHP\php5apache2_2.dll"

be sure that you're using the correct '/' character on your path statements (not the one shown on his example), that the path to your PHP folder is correct (it might be C:/Program Files (x86)/PHP), and that the version of the .dll matches what you've actually installed. I'm running a bit newer version, so mine is:

LoadModule php5_module "C:/Program Files/PHP/php5apache2_4.dll"

I seem to remember those tripping me up on the first install.

Robert
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Private instance - wptuser - 10-15-2012, 12:44 AM
RE: Private instance - pmeenan - 10-16-2012, 05:09 AM
RE: Private instance - wptuser - 10-16-2012, 10:39 AM
RE: Private instance - pmeenan - 10-17-2012, 02:46 AM
RE: Private instance - RLilly - 08-23-2014 12:27 AM
RE: Private instance - andydavies - 09-17-2014, 07:10 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)