Current time: 06-07-2020, 10:56 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wpt Driver running but no test results
07-24-2013, 01:11 AM
Post: #3
RE: Wpt Driver running but no test results
1. WPT version : 2.11

2.Chrome has been installed manually by me to:
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe

3. wptdriver.ini PATH
E:/software/wpt-agent/wptdriver.ini

4. Updated Locations.ini without the URLblaster:
________________________________
Locations.ini
_________________________________
[locations]
1=Office_Local
default=Office_Local

[Office_Local]
1=Local-WPTDriver
label="Local Office (New York - Chrome)"

[Local-WPTDriver]
browser=Chrome
label="Chrome Office LAN"

5. updated WPTDriver.ini
__________________________
updated WPTDriver.ini
_________________________
[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1/
location=Local-WPTDriver
browser=Chrome
label="Chrome Office LAN"

[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server --new-window --no-first-run --no-default-browser-check --enable-experimental-extension-apis'
installer=http://127.0.0.1/installers/browsers/chrome.dat

6. The wptdriver is up and running and says "Waiting for Work".
7. Still facing the sameproblem as of yesterday:http://<mylocaldomain.com>/index.php. Selected Dropdowns:

Test Location:Local Office (New York - Chrome)
Browser: Chrome.

gave a sample URL. -> http://www.yahoo.com -> START test.
***PROBLEM: the chrome browser just closes off without giving any Errors/results but still the wptdriver agent still keeps polling with the message "waiting for work". No informative messages in apache/wptdriver's logs. When i open the chrome again (manually) and goto "Test History" Link -> Details Link for that test -> It shows all 0.000s results.

http://<server>/getLocations.php
Location Idle Testers Total Tests Being Tested High Priority P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9
Local-WPTDriver 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

http://<server>/getTesters.php
Local-WPTDriver (0 minutes)
Tester Version PC EC2 Instance Free Disk (GB) IE Version IP Busy? Last Check (minutes) Last Work (minutes)
1 101 <Servername> 34.529 127.0.0.1 0 0 1


** do i need to uninstall chrome and start over from scratch ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Wpt Driver running but no test results - wpt-ny7 - 07-24-2013 01:11 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)