MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WPT 2.12 IE - Hangs during testing
Current time: 02-18-2020, 02:07 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WPT 2.12 IE - Hangs during testing
11-20-2013, 02:57 AM (This post was last modified: 11-20-2013 02:58 AM by EEP22.)
Post: #1
WPT 2.12 IE - Hangs during testing
Hi,

I've been running some fairly long site lists through a modified WPT 2.12 lately and noticing that after running for a while the driver gets stuck at "Waiting X seconds for site to complete" and hangs there forever. I've been trying to debug what could be causing this but I've had no luck, it finishes SetSite() and then just nothing, even though it should be continuing to load more.

I've attached a log of the test running, we have modified the order of how sites are run in a list, but have not touched any of the code relating to how a site is loaded (to my knowledge) so I assume this is an issue with the unmodified version of the drivers as well. Any help with this, either pointing me in the direction of where the issue could be, or a patch would be appreciated.

Thank you,
Eric

DebugView Log: https://drive.google.com/file/d/0Bz_JEsh...sp=sharing
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
WPT 2.12 IE - Hangs during testing - EEP22 - 11-20-2013 02:57 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)