MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
The URL was fetched, but nothing was rendered
Current time: 08-09-2020, 10:24 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The URL was fetched, but nothing was rendered
11-20-2014, 01:37 PM
Post: #1
The URL was fetched, but nothing was rendered
Hello,

I did a search but couldn't find the subject and just so you know am very new in this area.

I got here because google developer's speed test results show this error:

https://developers.google.com/speed/page...atural.com
The URL was fetched, but nothing was rendered. d. Ensure that the URL points to an HTML page that loads successfully in a web browser.

This site webpagetest.org shows that my site is rendering. Now it's very confusing and super frustrating because webmaster tools is not indexing the sitemap and the site has been dropping in the ratings ever since.

It's a joomla site and I have checked every single component then rebuilt the site when I found out it was a core hack that might have caused it.

The new site was rendering for a minute but now I am back to square one. Is there anybody who can give me an insight on how to solve the problem and make sure that the site is also rendered? I would really appreciate it. I am at my wits end.

Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
The URL was fetched, but nothing was rendered - simplesite - 11-20-2014 01:37 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)