MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
Hate to bring up old topics...but my locations drop-down box is empty :(
Current time: 02-29-2020, 09:01 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hate to bring up old topics...but my locations drop-down box is empty :(
01-21-2015, 01:06 PM
Post: #1
Hate to bring up old topics...but my locations drop-down box is empty :(
Hi,
I have checked the previous posts regarding "empty locations" in the drop down box and I confirmed through http://<server>/install/ that the everything is writable. Note: this is an all in-one test on win7 x64
http://<server>:81/?hidden=1 this also shows no locations
Only thing of note here is that I"m running it on port 81

Here is my locations.ini and wptdriver.ini and urlBlast.ini
Thanks a lot in advance

/INSTALL/ results

PHP version at least 5.3: 5.5.20
GD Module Installed: yes
zip Module Installed: yes
zlib Module Installed: yes
curl Module Installed: NO (optional)
php.ini allow_url_fopen enabled: yes
APC Installed: NO (optional)
SQLite Installed (for editable test labels): NO (optional)
php.ini upload_max_filesize > 10MB: 2M (optional)
php.ini post_max_size > 10MB: 8M (optional)
php.ini memory_limt > 256MB or -1 (disabled): 128M (optional)
System Utilities

ffmpeg Installed (required for video): NO
ffmpeg 1.x Installed with fps, scale and decimate filters(required for mobile video): Not Detected (optional)
imagemagick compare Installed (required for mobile video): NO (optional)
jpegtran Installed (required for JPEG Analysis): yes
exiftool Installed (required for JPEG Analysis): NO (optional)
Filesystem

{docroot}/tmp writable: yes
{docroot}/dat writable: yes
{docroot}/results writable: yes
{docroot}/work/jobs writable: yes
{docroot}/work/video writable: yes
{docroot}/logs writable: yes

////
Locations.ini
///


[Locations]
1=Local
default=Local

;
; These are the top-level locations that are listed in the location dropdown
; Each one points to one or more browser configurations
;

[Local]
1=Local-URLBlast
2=Local-WPTDriver
label="Local"
group="Desktop"

;[Public_Dulles]
;1=WPT_Dulles_IE8
;label="WebPagetest.org - Dulles, VA"
;group=Public

;
; Tese are the browser-specific configurations that match the configurations
; defined in the top-level locations. Each one of these MUST match the location
; name configured on the test agent (urlblast.ini or wptdriver.ini)
;

[Local-URLBlast]
browser=IE 9
latency=0
label="Local - IE 9"
;browserExe=pagetest.exe
;key=TestKey123

[Local-WPTDriver]
browser=Chrome,Firefox
label="Local"


///WPTdriver.ini

[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1:81/
location=Local-WPTDriver
browser=Chrome
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://127.0.0.1:81/installers/browsers/chrome.dat

[Firefox]
exe="C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
installer=http://127.0.0.1:81/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox

[Safari]
exe="C:\Program Files\Safari\Safari.exe"

[IE]
exe="C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Hate to bring up old topics...but my locations drop-down box is empty :( - jhamel - 01-21-2015 01:06 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)