MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
Website goes blank for 4 - 5 seconds after initial 6 seconds
Current time: 02-19-2020, 01:56 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Website goes blank for 4 - 5 seconds after initial 6 seconds
01-22-2015, 04:01 PM
Post: #1
Website goes blank for 4 - 5 seconds after initial 6 seconds
Hi All,

I ran test on my various pages and found a similar pattern.

1) Page start loading goes upto 50 to 60% visual progress
2) Page Blanks out for 4 - 6 seconds
3) Then re-appears with complete content

   

Full Results here
http://www.webpagetest.org/video/compare...T1-r:1-c:0

and

http://www.webpagetest.org/result/150122_J0_AT1/


PS: This is a mobile website and am testing on Android device

Also let me know on what other good things can I do to
1) Decrease the total time from 10 seconds
2) First visual comes around 4 seconds - how to improve this
3) I am using Jquery and it has too many js files that I need to add on all my pages. Even though I am using Compression (gzip) and Caching, it is still taking too much size and number of files - how can I reduce this to improve the overall performance

Any other major/minor flaws that can be pointed out?

I would really appreciate help.

Regards
Vinit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Website goes blank for 4 - 5 seconds after initial 6 seconds - vinitj - 01-22-2015 04:01 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)