Current time: 01-20-2021, 09:20 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't start browsers
07-27-2016, 04:29 AM
Post: #3
RE: Can't start browsers
I've re-installed the 32-bit versions of Chrome (52.0.2743.82 m) and Firefox (47.0.1, file ver 6018).
When I run a test, the task manager on the test agen shows "chrome.exe *32" and "firefox.exe *32".
getTesterrs.php doesn't show any version info on wptdriver, but I just downloaded update.zip and wptupdate.zip this morning. Their .ini files show versions: update - 386, wptupdate - 291.
Does WPT need an X-windows-like environment variable like "DISPLAY :0" to connect to the display?

When I load chrome from the command prompt, it says the manifest file is missing or corrupt. I'm not using %PROFILE% in the command.

Also, I have IE 11 configured in wptdriver.ini. When I run a test on this, it returns the message "Invalid Browser Selected IE 11". This version is on the test PC. Should I remove the IE init from wptdriver.ini and set urlBlast.exe as a task like wptdriver.exe, using urlBlast.ini to initialize?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-26-2016, 02:05 AM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-26-2016, 11:24 PM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-27-2016 04:29 AM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-27-2016, 10:11 PM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-29-2016, 04:18 AM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-29-2016, 05:52 AM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-29-2016, 10:05 PM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-29-2016, 10:35 PM
RE: Can't start browsers - pmeenan - 07-29-2016, 11:31 PM
RE: Can't start browsers - Kevin Tierney - 07-30-2016, 05:53 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)