Current time: 12-12-2019, 03:40 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hosted PageTest (Virtual Machine) Issues
03-03-2010, 11:16 AM
Post: #5
RE: Hosted PageTest (Virtual Machine) Issues
(03-03-2010 11:04 AM)pmeenan Wrote:  All of the public instances (and everything we run at AOL) is on physical hardware because the VM's introduce timing variance. That said, it should still WORK, just with less accurate timings so something else isn't working. I do most of my dev testing in a VM environment.

-Pat

Do you have a suggestion? My debug=1 on the XP instance is as follows below. The user running the on the VM is *NOT* the same user as the 'tester' user.... Should the tester user be an admin as well? The running user is an administrator on the box. There is corporate antivirus on the XP instance. I have included the OS and IE info as well.

Code:
2010/03/02 16:43:14    -1    2    1    9    5    OS Version    Windows XP Service Pack 3 (5.1.2600  SP 3.0  Suite 0x00000100  Product 1)
2010/03/02 16:43:14    -1    2    1    11    8    IE Version    8.0.6001.18702
2010/03/02 16:43:14    -1    2    1    12    217    URLBlast Version    2.0.0.217
2010/03/02 16:44:00    -1    2    1    20    0    Debug    Failed to retrieve an url for testing.
2010/03/02 16:44:00    -1    2    1    20    0    Debug    Requesting work from example.com/work/getwork.php?location=Test_Corporate_SF&key=TestKey123
2010/03/02 16:44:00    -1    2    1    20    0    Debug    Url to be teested: http://www.google.com
2010/03/02 16:44:02    -1    2    1    20    0    Debug    Launching... user='user1', path='C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe', command line='"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" about:blank'

2010/03/02 16:44:03    -1    2    1    3    0    Browser Launched    Cleared Cache-Run_1^http://www.google.com
2010/03/02 16:44:14    -1    2    1    20    0    Debug    Launching... user='user1', path='C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe', command line='"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" about:blank'

2010/03/02 16:44:14    -1    2    1    3    0    Browser Launched    Cached-Run_1^http://www.google.com
2010/03/02 16:44:20    -1    2    1    20    0    Debug    Requesting work from example.com/work/getwork.php?location=Test_Corporate_SF&key=TestKey123
2010/03/02 16:44:20    -1    2    1    20    0    Debug    Failed to retrieve an url for testing.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Hosted PageTest (Virtual Machine) Issues - Aaron - 03-03-2010 11:16 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)