Current time: 02-25-2020, 07:52 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CDN getting an "F" on all locations?
06-29-2010, 02:55 AM (This post was last modified: 06-29-2010 02:59 AM by jklein.)
Post: #6
RE: CDN getting an "F" on all locations?
Strange, your first byte time just tanked in that most recent test. I ran another test and it went back down to a normal level, so I wouldn't worry about it:

http://www.webpagetest.org/result/100628...1/details/

You would definitely see some improvements in render time by merging JS files and spriting some of your icons. You could easily get rid of 10+ HTTP requests on that page which would likely speed things up considerably.
It is also worth noting that the client CPU is getting pegged about halfway through your waterfall chart - that it what is causing the gap in the waterfall. This usually happens because you have a ton of JS running or a really inefficient code loop of some sort. Fixing that would be a big win - you may be able to use dynatrace to help you diagnose the problem:

http://ajax.dynatrace.com/pages/

Dynatrace is also having a free webinar on Wednesday to demo the new version of Dynatrace Ajax Edition. You can read about all of that here:

http://blog.dynatrace.com/2010/06/24/get...a-program/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: CDN getting an "F" on all locations? - jklein - 06-29-2010 02:55 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)