Current time: 01-21-2021, 02:49 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test Machine issue
09-17-2011, 03:39 AM
Post: #11
RE: Test Machine issue
What version of the server code are you using? The driver looked like it was from the 2.2 release. The 2.3 release from July is available here: https://sites.google.com/a/webpagetest.o...s/releases

The 2.3 release had an issue with multiple locations as well though (probably been there for a LONG time unnoticed) so if you can wait until next week I will have a 2.4 release that fixes the issue (as well as adds support for Firefox). Otherwise you will need to grab the latest common.inc from svn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Test Machine issue - mark77ap - 09-16-2011, 03:50 AM
RE: Test Machine issue - pmeenan - 09-16-2011, 04:36 AM
RE: Test Machine issue - mark77ap - 09-16-2011, 04:52 AM
RE: Test Machine issue - pmeenan - 09-17-2011, 01:04 AM
RE: Test Machine issue - robdegroot - 09-17-2011, 01:10 AM
RE: Test Machine issue - mark77ap - 09-17-2011, 01:12 AM
RE: Test Machine issue - pmeenan - 09-17-2011, 01:29 AM
RE: Test Machine issue - mark77ap - 09-17-2011, 01:47 AM
RE: Test Machine issue - pmeenan - 09-17-2011, 02:09 AM
RE: Test Machine issue - mark77ap - 09-17-2011, 03:31 AM
RE: Test Machine issue - pmeenan - 09-17-2011 03:39 AM
RE: Test Machine issue - mark77ap - 09-17-2011, 03:49 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)