Current time: 12-12-2019, 02:36 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leverage Browser Caching Problems :(
01-14-2012, 03:12 PM
Post: #1
Leverage Browser Caching Problems :(
Ok, so i have W3 Total Cache on my wp site, however, something is not caching correctly because I keep being told by webpagetest and google's page speed to Leverage My Browser Cache and it gives me a list of mainly PNG images... but a couple jpgs also.

So I went into my htaccess file and manually changed it to these settings in the appropriate section:

ExpiresByType image/png "access 1 year"
ExpiresByType image/jpg "access 1 year"


But I am still getting these errors / notices... Sad

What am I doing wrong?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-15-2012, 04:43 AM
Post: #2
RE: Leverage Browser Caching Problems :(
I should also add that the images they list with a 4 hour expiration time tend to be images used by the theme... do I need another htaccess file somewhere else... like where these images reside? I am confused.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-16-2012, 01:59 AM
Post: #3
RE: Leverage Browser Caching Problems :(
If certain images are loaded from another server, it is the responsibility of that server to set up the expires. You can only control the expiration time of the images loaded from your own server.

Can you post the link to your test results?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-08-2012, 03:34 AM
Post: #4
RE: Leverage Browser Caching Problems :(
If you are loading offsite content (for instance, dyanmic API or hotlinked images) then you do not have the rights to set the expiration time for this media! Try changing any non-local content to be cached locally or removing it and see if that solves your problems!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-16-2012, 02:36 PM (This post was last modified: 02-23-2012 12:49 PM by Habbakuk1.)
Post: #5
RE: Leverage Browser Caching Problems :(
(02-08-2012 03:34 AM)RaymondBlink Wrote:  If you are loading offsite content (for instance, dyanmic API or hotlinked images) then you do not have the rights to set the expiration time for this media! Try changing any non-local content to be cached locally or removing it and see if that solves your problems!

Exactly. You think you can set expiry dates for images that you don't have any control over. If they are images used by the theme, maybe you should contact the theme's creator (if it is a paid theme) and see what he suggests.
replica watch replica watch blog replica watches Swiss replica watches
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)