Current time: 10-20-2019, 03:23 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IE8 browser closes instantly
07-25-2012, 03:11 AM (This post was last modified: 07-25-2012 03:13 AM by andyhume.)
Post: #1
IE8 browser closes instantly
Hi,

I'm having an issue with the IE test agent on Windows XP. urlBlast is polling for and receiving jobs successfully, but when the browser launches, the test URL appears in the location bar, but almost immediately IE closes and bad test results are sent back to the server.

Startup Delay is set to 30, and Timeout to 120.

The debug logs don't show anything significant. Just that the data is posted less than a second after the test is started.

Any thoughts?

Thanks,
Andy.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2012, 03:34 AM
Post: #2
RE: IE8 browser closes instantly
Hmm, I've only seen that happen when IE Enhanced Security mode is installed (on server, never seen it on XP). What is the version number on pagetest.dll?

If you're up to it I can provide a debug build that logs crazy amounts of information.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2012, 10:15 PM
Post: #3
RE: IE8 browser closes instantly
(07-25-2012 03:34 AM)pmeenan Wrote:  What is the version number on pagetest.dll?

File version is 2.2.0.312

(07-25-2012 03:34 AM)pmeenan Wrote:  If you're up to it I can provide a debug build that logs crazy amounts of information.

That would be great. Thanks, Patrick.

Andy.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-26-2012, 03:37 AM
Post: #4
RE: IE8 browser closes instantly
You will need to make sure your server doesn't have a version in the update folder or it will overwrite the test agent. Just rename or delete work/update.ini

You can download the debug build here: http://www.webpagetest.org/software/pagetest325d.zip

You will also need Debug View: http://technet.microsoft.com/en-us/sysin...96647.aspx

Back up your existing pagetest.dll and replace it with the one from the zip file. Launch Debug View and then run a test as you normally would. You should see a TON of debug output. You can zip it up and post it here or mail it to me and I can see if anything jumps out.

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)