Current time: 12-11-2019, 09:10 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The screen shot is a black screen shot
08-23-2012, 11:02 PM
Post: #1
The screen shot is a black screen shot
I've already seen the post http://www.webpagetest.org/forums/showth...hp?tid=835

I am also running the instance in a remote computer and I follow the instructions.

1. set the instance computer login automatically.
2. set the urlblast automatically run after the computer is start.
3. restart the computer and never login it.

But still I got the black screen shot.

I'am update to webpagetest2.7 version.

Is there anything i'am missing?

help!!!!!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-27-2012, 10:44 PM
Post: #2
RE: The screen shot is a black screen shot
Did you disable power management and the screen saver? If Windows "turns off" the screen or the screen saver kicks in it will also result in a black screen shot.

If everything else looks good then you may have to disable hardware-accelerated graphics in IE. It should already be done by WPT but if you have a GPU in the test machine and IE uses it for hardware acceleration then the screen shots may not work. It is an option in IE's advanced settings.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-28-2012, 07:56 PM
Post: #3
RE: The screen shot is a black screen shot
Thanks a lot~~

It was caused by the screen saver. After I delete the screen file, it can capture the right picture.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)