Current time: 08-24-2019, 09:18 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
no displays Waterfall
09-05-2012, 12:33 AM
Post: #1
no displays Waterfall
I have a problem, the system does not display Waterfall and Screen Shot in the section: summary>
[Image: testresult.png]

If the screen shot shown in the screen shot section
[Image: screenshotse.png]

Any idea what could be the problem?
(translated with google, sorry)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2012, 12:02 AM
Post: #2
RE: no displays Waterfall
https://sites.google.com/a/webpagetest.o...leshooting

I can pretty much guarantee that your php install is missing the GD library.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-19-2012, 12:45 AM
Post: #3
RE: no displays Waterfall
(09-06-2012 12:02 AM)pmeenan Wrote:  https://sites.google.com/a/webpagetest.o...leshooting

I can pretty much guarantee that your php install is missing the GD library.

The problem was the GD library, thanks Pmeenan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-22-2012, 08:05 AM
Post: #4
RE: no displays Waterfall
Hello since its my first post I have to say congratulations for the nice work and the ec2 ready testers thanks!

I thought its best to reply to this thread since I have similar problem so its easier for other people in the future to find it.

I have the same symptoms and in my php i have

Command './configure' '--disable-pdo' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--enable-discard-path' '--enable-ftp' '--enable-gd-native-ttf' '--enable-libxml' '--enable-magic-quotes' '--enable-mbstring' '--enable-safe-mode' '--enable-soap' '--enable-sockets' '--enable-zend-multibyte' '--enable-zip' '--prefix=/usr' '--with-bz2' '--with-curl=/opt/curlssl/' '--with-curlwrappers' '--with-freetype-dir=/usr' '--with-gd' '--with-imap=/opt/php_with_imap_client/' '--with-imap-ssl=/usr' '--with-jpeg-dir=/usr' '--with-kerberos' '--with-libdir=lib64' '--with-libexpat-dir=/usr' '--with-libxml-dir=/opt/xml2' '--with-libxml-dir=/opt/xml2/' '--with-mcrypt=/opt/libmcrypt/' '--with-mhash=/opt/mhash/' '--with-mysql=/usr' '--with-mysql-sock=/var/lib/mysql/mysql.sock' '--with-mysqli=/usr/bin/mysql_config' '--with-openssl=/usr' '--with-openssl-dir=/usr' '--with-pcre-regex=/opt/pcre' '--with-pic' '--with-png-dir=/usr' '--with-ttf' '--with-xmlrpc' '--with-xpm-dir=/usr' '--with-xsl=/opt/xslt/' '--with-zlib' '--with-zlib-dir=/usr'


so GD and ZIP and freetype are already installed but I cant make the waterfall to work

My version is 2.9

only difference is I get this options in the page
Generate a custom Waterfall
but nothing happens Sad

Any suggestions?
thank you in advance
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-22-2012, 10:20 AM
Post: #5
RE: no displays Waterfall
In case anyone has same issues in the future in my case it was php which should be more/above > 5.3.x

I overlooked it in the documentation Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)