Current time: 09-15-2019, 08:07 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chrome and FF is not working
11-26-2012, 01:48 PM (This post was last modified: 11-27-2012 02:08 PM by tony.thomas.)
Post: #1
Exclamation Chrome and FF is not working
Hello,

I am trying to configure "Webpage Test Private Instance"
IE9 started working, But Chrome and FF is still not working

The issues that i am facing are as follows :-
1. After entering an URL and then clicking on Start Test, the page dosent go beyond the second screen where it shows the message "Waiting at the front of the queue..."
2. I have added the file "wptdriver.exe" to the startup folder, but when the system starts up the application is throwing an error message "Software install failed, waiting to try again"

I have configured Webpage Test Private Instance in my loacal system which is running Windows 7 Professional

I followed the steps ginev in Andy Davies Blog
http://andydavies.me/blog/2012/09/18/how...-instance/


My config files are as follows :-

--------------------------LOCATIONS.INI--------------------------

[locations]
1=Local
default=Local

;
; These are the top-level locations that are listed in the location dropdown
; Each one points to one or more browser configurations
;

[Local]
1=Local-URLBlast
2=Local-WPTDriver
label=Local

;
; These are the browser-specific configurations that match the configurations
; defined in the top-level locations. Each one of these MUST match the location
; name configured on the test agent (urlblast.ini or wptdriver.ini)
;

[Local-URLBlast]
browser=IE 9
latency=0
label="Local - IE 9"
;browserExe=pagetest.exe
;key=TestKey123

;
; For a wptdriver configuration (chrome, firefox), the browser labels here
; MUST match the labels used in wptdriver.ini
;

[Local-WPTDriver]
browser=Chrome,Firefox
label="Local"

--------------------------URLBLAST.INI--------------------------

[Configuration]
Startup Delay=30
Log File=c:\wpt-agent\agent\urlblast
Timeout=120
use current account=1
debug=1

; Where to get work from
Url Files Url=http://127.0.0.1/work/
Location=Local-URLBlast
Location Key=TestKey123

--------------------------WPTDRIVER.INI--------------------------

[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1/
location=Local-WPTDriver
browser=chrome
key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://127.0.0.1/installers/software.dat

[chrome]
exe="C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://127.0.0.1/installers/browsers/chrome.dat

[Firefox]
exe="C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
installer=http://127.0.0.1/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox

Please HELP!


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-27-2012, 11:28 PM
Post: #2
RE: Chrome and FF is not working
Does IE work OK?

I'm not sure how wptdriver installs it's updates but do they exist on the server e.g. http://127.0.0.1/installers/software.dat and the ones referenced by Chrome / Firefox etc.

Andy

Using WebPageTest - http://usingwpt.com/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-28-2012, 12:02 AM
Post: #3
RE: Chrome and FF is not working
(11-27-2012 11:28 PM)andydavies Wrote:  Does IE work OK?

I'm not sure how wptdriver installs it's updates but do they exist on the server e.g. http://127.0.0.1/installers/software.dat and the ones referenced by Chrome / Firefox etc.

Yes its works properly with IE, Only not working with FF and Chrome
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-28-2012, 01:50 PM
Post: #4
RE: Chrome and FF is not working
Can anyone Help me with this Issue ???
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-29-2012, 02:02 AM (This post was last modified: 11-29-2012 02:03 AM by andydavies.)
Post: #5
RE: Chrome and FF is not working
(11-28-2012 01:50 PM)tony.thomas Wrote:  Can anyone Help me with this Issue ???

What happens when you download the software referenced in http://127.0.0.1/installers/browsers/chrome.dat (and the Firefox equivalent) and install them by hand using the commands in the file?

Andy

Using WebPageTest - http://usingwpt.com/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-29-2012, 07:49 PM
Post: #6
RE: Chrome and FF is not working
Thanks Andy for giving the idea. FF and Chrome is working

I just changed the software reference URL from wptdriver.ini

It was :-
software=http://127.0.0.1/installers/software.dat
installer=http://127.0.0.1/installers/browsers/chrome.dat
installer=http://127.0.0.1/installers/browsers/firefox.dat

I changed it to
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/firefox.dat

After the update wptdriver.exe started running and the Test on FF and Chrome started
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)