Current time: 12-18-2017, 11:24 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WebPagetest 2.9
02-26-2013, 11:20 PM
Post: #11
RE: WebPagetest 2.9
You need to update the test agent: http://www.webpagetest.org/forums/showth...?tid=11972

I'll be releasing a 2.10 release this week as well which will include the updated agents.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2013, 12:12 AM
Post: #12
RE: WebPagetest 2.9
Yes, i've applied the updates but it has no effect on Firefox 19.. I'll wait for 2.10 release then...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2013, 01:21 AM
Post: #13
RE: WebPagetest 2.9
Are you sure the updates stuck (i.e. you put them in the server update directory so the agents didn't revert)? Only reason I ask is that Firefox 19 is working with the current agent code: http://www.webpagetest.org/result/130226_1R_KS4/ and the update process grabs the same code I'm running on the public test agents.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2013, 01:33 AM
Post: #14
RE: WebPagetest 2.9
Well.. yes as far as i know Sad ...
Given below are the steps i followed:
I took the latest updates from here - https://sites.google.com/a/webpagetest.o...est-Agents . Then i unzipped the wptupdate.ini & update.ini files and placed it inside the ~/www/work/update folder (please find the screenshot attached) and also copied the zipped wptupdate and update files onto the same folder. Is there anything else i should be doing ??


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-02-2013, 08:01 AM
Post: #15
RE: WebPagetest 2.9
No, that should be all that is necessary.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-05-2013, 01:23 AM
Post: #16
RE: WebPagetest 2.9
Thanks for the new release Patrick. But my problem still persists. Looks like its my system specific issue. Can you think of any alternative reasons as to why this could happen, for instance the wpt extension for firefox not working or something similar ??

Thanks again for the new release!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-09-2013, 01:28 AM
Post: #17
RE: WebPagetest 2.9
Can you open the dev tools and look at the console output to see if there are any error messages from the extension?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-11-2013, 09:03 PM
Post: #18
RE: WebPagetest 2.9
Please find the error message as attached...


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-11-2013, 11:00 PM
Post: #19
RE: WebPagetest 2.9
What does your wptdriver.ini look like? It looks like your Firefox instance may not be using the custom profile directory like it should be. That or it's also possible that some other extension has wedged itself into your install (the chrome manifest message at the top).

The error at the end isn't an issue, there's no content in the blank page anyway.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-12-2013, 06:21 PM (This post was last modified: 03-12-2013 07:23 PM by viveksingh98.)
Post: #20
RE: WebPagetest 2.9
So how do i fix this??

This is how my wptdriver.ini looks like:

wptdriver.ini
--------------


[WebPagetest]
url=http://vsingh-win7.home.local
location=Local-WPTDriver
browser=Chrome
key=NewTest123

;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%profile%" --no-proxy-server'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat


[Firefox]
exe="C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%profile%" -no-remote'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox


;[Safari]
;exe="%PROGRAM_FILES%\Safari\Safari.exe"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)