Current time: 12-07-2019, 01:46 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobile test
03-11-2013, 09:20 PM
Post: #9
RE: Mobile test
I've solved the issue after a lot of tries but now i have another problem: the tests agent does the test, it uploads the result but all the files it upload are empty and so on the private instance of wpt i get "First View: Test Data Missing". Taking a look to the raw object data, it contains only the names of the column.

Here are the settings of my private instance and of the test agent:

--Test Agent--
Job URL 1: the ip of my private instance
Location: TORINO-ANDROID
Unique Name: Android
Location Key: TORINO-ANDROID-KEY
Base Path: /data (i changed it because i don't know why but i can't mount the sdcard in rw mode)
I left all the other settings as default

--Locations.ini--

[TORINO-ANDROID]
browser=Android
latency=0
label="Android"
key=TORINO-ANDROID-KEY
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Mobile test - Francesco7 - 02-13-2013, 03:28 AM
RE: Mobile test - pmeenan - 02-14-2013, 04:53 AM
RE: Mobile test - andydavies - 02-14-2013, 07:00 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 02-15-2013, 01:05 AM
RE: Mobile test - andydavies - 02-15-2013, 11:41 PM
RE: Mobile test - andydavies - 03-06-2013, 07:46 AM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-09-2013, 02:59 AM
RE: Mobile test - andydavies - 03-09-2013, 03:07 AM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-11-2013 09:20 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-11-2013, 11:02 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-11-2013, 11:39 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-11-2013, 11:42 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-11-2013, 11:49 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-13-2013, 05:04 AM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-13-2013, 07:17 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-13-2013, 10:32 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-14-2013, 12:12 AM
RE: Mobile test - sduelund - 11-13-2013, 04:04 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)