Current time: 12-14-2019, 08:20 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobile test
03-11-2013, 11:49 PM (This post was last modified: 03-12-2013 02:53 AM by Francesco7.)
Post: #13
RE: Mobile test
Yes, it's that. I'm using the version 7.1 of Cyanogenmod (API level 9) on an AVD of a generic 3.7" WVGA device with CPU ARM, 512mb of RAM, VM Heap 32, internal storage of 1GiB, using host GPU

EDIT: after some other tests i've noticed that on the server i get the screenshot of the loading of websites, but the har files are totally empty
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Mobile test - Francesco7 - 02-13-2013, 03:28 AM
RE: Mobile test - pmeenan - 02-14-2013, 04:53 AM
RE: Mobile test - andydavies - 02-14-2013, 07:00 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 02-15-2013, 01:05 AM
RE: Mobile test - andydavies - 02-15-2013, 11:41 PM
RE: Mobile test - andydavies - 03-06-2013, 07:46 AM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-09-2013, 02:59 AM
RE: Mobile test - andydavies - 03-09-2013, 03:07 AM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-11-2013, 09:20 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-11-2013, 11:02 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-11-2013, 11:39 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-11-2013, 11:42 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-11-2013 11:49 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-13-2013, 05:04 AM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-13-2013, 07:17 PM
RE: Mobile test - pmeenan - 03-13-2013, 10:32 PM
RE: Mobile test - Francesco7 - 03-14-2013, 12:12 AM
RE: Mobile test - sduelund - 11-13-2013, 04:04 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)