Current time: 09-21-2020, 05:46 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start Render not returning valid time
05-21-2013, 04:20 AM
Post: #1
Start Render not returning valid time
Hi Patrick,

Always hate that it's bad news I report instead of good, but I'm seeing the Start Render value return 0 starting on/around the 17th. Just noticed it today when looking at the past few days of data.

While I wish it was instantanous rendering, I'm pretty sure there is something wrong somewhere. Wink

"Good" result/values:
http://www.webpagetest.org/result/130517_PY_QZ3/

Zero value values for Start Render:
http://www.webpagetest.org/result/130518_K9_3PS/

Thanks,
Mike

PS. As good news, all the other days have been without any issues. So you rock there. Smile Keep up the great work and thank you so much for your support.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-21-2013, 06:48 AM
Post: #2
RE: Start Render not returning valid time
Sorry, I enabled 3D acceleration on the Dulles VM's to fix some mobile emulation issues and apparently Chrome started using GPU acceleration for everything (which broke the paint detection currently in place).

I noticed the impact this morning when I was looking around and it is fixed now: http://www.webpagetest.org/result/130520_3F_WVG/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-21-2013, 07:14 AM
Post: #3
RE: Start Render not returning valid time
No worries, thanks for fixing it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-22-2013, 07:02 AM
Post: #4
RE: Start Render not returning valid time
Heads-up, if your numbers take a jump, it's because of Chrome, not your site: http://www.webpagetest.org/result/130521_TF_1645/

I just enabled support for the GPU-accelerated video with fixed paint detection. We are seeing it being slower than the software renderer though so some more investigation is in process (not sure if it is real or if it is the emulated GPU in the VM's).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)