Current time: 09-17-2019, 10:20 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error: Failed to Connect
05-23-2013, 07:36 AM
Post: #1
Error: Failed to Connect
I am having issues doing speed tests today and get this error:
Error: Failed to Connect
although my server seems to be up and running just fine...any ideas?
http://www.webpagetest.org/result/130522_9Z_1FAV/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-23-2013, 09:31 AM
Post: #2
RE: Error: Failed to Connect
Looks like it is ok now - http://www.webpagetest.org/result/130522_N2_1JTV/

Any chance there was a transient issue or that you changed DNS recently and it finally propagated?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-23-2013, 12:05 PM
Post: #3
RE: Error: Failed to Connect
I didn't change dns and my server was up when the failure notice kept happening--I got it about 10 times over 30 minutes or so.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-23-2013, 10:03 PM (This post was last modified: 05-23-2013 10:03 PM by pmeenan.)
Post: #4
RE: Error: Failed to Connect
Maybe a routing or networking issue somewhere between. If you see it again you can try from several different locations and also run a traceroute from the different WebPagetest locations to see if you can track down where the issue is. There were a lot of other tests run around the same time with no issues so I'm pretty confident that there wasn't a problem on the testing side.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)