Current time: 11-15-2019, 05:44 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Long response times only when tested with WPT
11-15-2013, 10:35 PM
Post: #1
Long response times only when tested with WPT
Hi,

I have a problem.

When I load a page with IE started manually, page loads in normal, typical time. When tested from the same machine with WPT Agent (urlBlaster) I get very long result. What is strane every response time for http request is multiple of 5s.

locations:
browser=IE 9
browserExe=pagetest.exe
latency=0
label=Germany IE9
key=TestDEKey123
connectivity=LAN

urlBlast.ini:
[Configuration]
Startup Delay=0
Log File=c:\webpagetest\agent\urlblast
Timeout=120
use current account=1
Url Files Url=http://mydomain.com:88/work/
Location=DE1
Location Key=TestDEKey123
debug=1


Example of slow result:

[Image: Untitled.jpg]

Artur Sudnik
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-19-2013, 01:16 AM
Post: #2
RE: Long response times only when tested with WPT
That's really bizarre - can you capture a tcpdump and attach it (or look at it in wireshark)? My first guess would have been dummynet but it looks like you have that disabled by using the connectivity=LAN

The socket connect's also look like they have the same 5 second issue so it looks like something about the network path or filtering is only impacting the WPT test.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 12:20 AM
Post: #3
RE: Long response times only when tested with WPT
Yes it is bizarre.

The station has been moved to another LAN and problem disappeared so at the moment I cannot catch a packet capture. Traffic shaping is disabled on all my agents.

What is really strange to me is that problem occurs only when IE is started by urlBlast. After had been started manually everything is all right.

Artur Sudnik
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: