Current time: 11-14-2019, 01:07 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F'
11-22-2013, 04:38 AM
Post: #1
My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F'
Hi,

As in the title - i've saved my Jpegs as Progressive in Photoshop but I'm getting an 'F'. I've renamed and uploaded different versions to avoid caching issues but still the same. I know I'm doing something stupid but would be great if anyone has any ideas.

Many thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 10:24 PM
Post: #2
RE: My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F'
Do you have a link to your test results?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 10:26 PM
Post: #3
RE: My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F'
(11-22-2013 10:24 PM)robzilla Wrote:  Do you have a link to your test results?


Hi - thanks for reply. I think it's maybe the thumbnails in the Wix gallery that aren't progressive... while the file size files are. That's what WebPageTest is pulling out as non-progressive...

The only thing that makes sense to me..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2013, 12:18 AM
Post: #4
RE: My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F'
It's hard to tell for me without your WPT test results :-)

But if those thumbnails are generated by Wix (i.e. outside of your control), then that could be it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)