Current time: 12-19-2017, 08:08 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
need help with my website
11-29-2013, 07:57 AM
Post: #1
need help with my website
hey guys..
i need help with my website: multigaming.co
it really gives me aheadache.
i don't know how the hell can i enable the GZIP thing 100%
it is currently (73/100)..
and how can i defer the JS?
i always fail when i try to defer java scripts.
Any help will be greatly appreciated..
Here is my .htaccess :
Code:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.multigaming\.co$
RewriteRule ^(.*)$ http://multigaming.co/$1 [L,R=301]
<IfModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
  <FilesMatch "\.(js|css|xml|gz)$">
    Header append Vary: Accept-Encoding
  </FilesMatch>
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
    #The following line is enough for .js and .css
    AddOutputFilter DEFLATE js css

    #The following line also enables compression by file content type, for the following list of Content-Type:s
    AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml application/xml

    #The following lines are to avoid bugs with some browsers
    BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
    BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
    BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</IfModule>
<ifModule mod_gzip.c>
mod_gzip_on Yes
mod_gzip_dechunk Yes
mod_gzip_item_include file .(html?|txt|css|js|php|pl)$
mod_gzip_item_include handler ^cgi-script$
mod_gzip_item_include mime ^text/.*
mod_gzip_item_include mime ^application/x-javascript.*
mod_gzip_item_include mime ^application/javascript.*
mod_gzip_item_exclude mime ^image/.*
mod_gzip_item_exclude rspheader ^Content-Encoding:.*gzip.*
</ifModule>
## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
ExpiresByType image/gif "access 1 year"
ExpiresByType image/png "access 1 year"
ExpiresByType text/css "access 1 month"
ExpiresByType application/javascript "access plus 1 year"
</IfModule>
## EXPIRES CACHING ##
Thanks in advanced.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-01-2013, 04:48 AM (This post was last modified: 12-01-2013 04:48 AM by robzilla.)
Post: #2
RE: need help with my website
You probably just have to add these missing file-content types:
Quote:AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml application/xml application/javascript text/css
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-08-2013, 07:36 AM
Post: #3
RE: need help with my website
Thanks for your help..
i really didn't test if it was working or not because i have already tried this method for j
http://perishablepress.com/compressed-ja...mpression/
and this one for css:
http://perishablepress.com/compressed-css-compression/
they seemed to have solved my problem.
Thanks again for trying Smile
you can see my pagespeed score here:
https://developers.google.com/speed/page...igaming.co
--------------
i now have one problem which seems unfix-able.. which is the "Eliminate render-blocking JavaScript and CSS in above-the-fold content".. how can i fix it?
any help will be greatly appreciated.., Thanks again in advanced.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2013, 12:27 AM (This post was last modified: 12-09-2013 12:32 AM by iSpeedLink.com.)
Post: #4
RE: need help with my website
Quote:one problem which seems unfix-able

Depends on how much control you have over how the pages are generated.

Most JS file links do not belong in the <HEAD>. Move JS to just before the </body>
<script src="example.js" async></script>
<script async src="example.js" ></script>

If you cannot move the JS to just before the </body>, you can try to add the ASYNC attribute


If you stay with XHTML use <script async="async">

DISCLAIMER: I have never used the following scripting method but have seen it used by programmers that seem to know what they are doing. The script is located before the </body>

.
(function(){
var js = document.createElement('script');
js.type = 'text/javascript';
js.async = true;
js.src = 'http://mysite.com/example.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0];
s.parentNode.insertBefore(js, s);
})();

You should fix your HTML errors.

The table attributes used (e.g. align, cellpadding, cellspacing, cellspacing, nowrap) are obsolete. As is the font tag (e.g. <font color="#4B7AA0">)

You have a serious HTML Error, not to mention a table should not be used for formatting. You have a row terminator </tr> causing the subsequent <td> and </tr> tags to generate HTML errors.

Line #221: <tr><td class="thead">Your Profile</td></tr>

<td class="vbmenu_option">
<a href="profile.php?do=editprofile" title="Edit Your Details">Edit Your Details</a></td>
</td>
</tr>

Also some of your HTML is written for HTML DocTypes and you have a docType of XHTML 1.0 Transitional
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2013, 12:34 AM (This post was last modified: 12-09-2013 01:05 AM by malis2007.)
Post: #5
RE: need help with my website
about the "Move JS to just before the </body> " i really tried that before.. but it didn't run well in the page.. i will re-try the "async" as i don't really know how it did end up actually last time

------------edit----------
i tried replacing "<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_global.php?v=$vboptions[simpleversion]"></script>"
with "<script async="async" type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_global.php?v=$vboptions[simpleversion]"></script>" to test.. and it didn't work.. :/
then i retried it with "<script async type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_global.php?v=$vboptions[simpleversion]"></script>" and still didn't work..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2013, 01:42 AM (This post was last modified: 12-09-2013 01:46 AM by iSpeedLink.com.)
Post: #6
RE: need help with my website
(12-09-2013 12:34 AM)malis2007 Wrote:  and still didn't work..

Is your attempted JS changes generating any errors in the debug console?

It is not a matter of just cut and paste. the syntax changes when you move <HEAD> links to the <BODY>
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2013, 02:00 AM
Post: #7
RE: need help with my website
oh well
i tried getting them from the "headinclude" to the "announcement" Template.
and putted "async="async"" once and the "async" in the other time.. :
<script async type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_global.php?v=$vboptions[simpleversion]"></script>
<if condition="$show['popups']"><script async type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_menu.php?v=$vboptions[simpleversion]"></script></if>
just to make you sure they are in the top of the <BODY> but none of them WORKS. XD
btw.., i did try the <tr> thing.. and i think that i manged to fix it.. thanks for pointing that out to me.. Big Grin
so do i also have any other HTML errors?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2013, 02:31 AM (This post was last modified: 12-09-2013 02:45 AM by robzilla.)
Post: #8
RE: need help with my website
Considering these are Javascript libraries, you may not be able to get away with placing them in the <body> section. If the page functionality breaks when you do, then apparently the script is needed to correctly render the page in the first place.

And unless you inline your CSS, you'll always get that suggestion (they're guidelines, not rules) from PageSpeed Insights. Fact is, there are many benefits to putting your style rules into a file, and these usually outweigh any benefits of inlining those rules on every page.

There's no real value in attaining perfect scores, so try not to get hung up on that.

One more thing you could look into is combining commonly used images into a CSS sprite, and perhaps combining the two Javascript files into one file (doesn't always work with these optimized libraries). Overall, though, performance looks pretty good.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2013, 02:58 AM
Post: #9
RE: need help with my website
Thanks alot for your reply.., i tried doing the "CSS sprite" thing in vB but i failed.
anyway of doing it?
i already have the files which needs to be putted in one image but.. how to do that?
and is it easy?
if so.. how?

Thanks again for everyone who have replied to my topic.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2013, 03:03 AM (This post was last modified: 12-09-2013 03:03 AM by robzilla.)
Post: #10
RE: need help with my website
You use either image editing software like Photoshop or GIMP, or an online sprite generator (search for "css sprite generator").

Some tutorials on creating and using CSS sprites:
http://www.tutorial9.net/tutorials/web-t...sprites/#1
http://davidwalsh.name/css-sprites
http://webdesign.tutsplus.com/tutorials/...lications/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)