Current time: 10-20-2019, 11:15 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wpt_batch.py errors
11-29-2013, 09:22 PM (This post was last modified: 12-02-2013 10:02 PM by Tonych.)
Post: #1
wpt_batch.py errors
Hi! I have some problem with wpt_batch.py:
Quote:root@ubuntu:/home/ubuntu/webpagetest/batchtool# ./wpt_batch.py --runs=1 --connectivity=custom --bwup=384 --bwdown=1500 --latency=100 --plr=1 --server http://my.server/
WARNING:root:URL submission failed: http://www.google.com/
WARNING:root:URL submission failed: http://www.cnn.com/
WARNING:root:URL submission failed: http://www.apple.com/
What did it mean?
I need allow those URLs somewhere on the server?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2013, 06:43 AM
Post: #2
RE: wpt_batch.py errors
You probably need to specify a location as well.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-12-2013, 08:33 PM
Post: #3
RE: wpt_batch.py errors
(12-04-2013 06:43 AM)pmeenan Wrote:  You probably need to specify a location as well.

Thank you, Patrick.
I really made ​​a mistake in the location, it was necessary to use location from instance config, not the one that is displayed in the web interface.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-14-2015, 03:05 AM
Post: #4
RE: wpt_batch.py errors
Im having this same problem and have tried specifying various locations to no avail:

wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1_IE8
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1:Chrome
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1-group
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o ami-561cb13e
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o Dulles
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o Dulles:Chrome
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-west-2b

I also tried using the External IP of the AMI.

What is the correct format for the location names?

Not sure if this is related but if i just run wpt_batch.py with no params I get the following (I can ping names and resolve ok from the cli) I have set the Python version to be 2.7 as 2.6 doesnt appear to be there:

Traceback (most recent call last):
File "./wpt_batch.py", line 206, in <module>
main()
File "./wpt_batch.py", line 203, in main
RunBatch(options)
File "./wpt_batch.py", line 103, in RunBatch
options.server)
File "/var/www/webpagetest/batchtool/wpt_batch_lib.py", line 71, in SubmitBatch
response = __LoadEntity(request, urlopen)
File "/var/www/webpagetest/batchtool/wpt_batch_lib.py", line 31, in __LoadEntity
response = urlopen(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 87, in urlopen
return opener.open(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 208, in open
return getattr(self, name)(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 345, in open_http
h.endheaders(data)
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 969, in endheaders
self._send_output(message_body)
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 829, in _send_output
self.send(msg)
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 791, in send
self.connect()
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 772, in connect
self.timeout, self.source_address)
File "/usr/lib/python2.7/socket.py", line 553, in create_connection
for res in getaddrinfo(host, port, 0, SOCK_STREAM):
IOError: [Errno socket error] [Errno -2] Name or service not known
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-14-2015, 06:51 AM
Post: #5
RE: wpt_batch.py errors
Check http://127.0.0.1/getLocations.php - it should give you a list of the locations that you configured (it is whatever you put in locations.ini).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)