Current time: 09-27-2020, 02:21 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No document complete time in chrome
01-23-2014, 06:41 PM
Post: #1
No document complete time in chrome
Hi,

chrome doesn't deliver a document complete time for one of our scripts:
http://www.webpagetest.org/result/140123_G9_AJ9/

If we measure the same script with firefox, we get a document complete time:
http://www.webpagetest.org/result/140123_R6_ANT/

Sometimes chrome also freezes at the step we measured above. Maybe this relates to this issue.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-15-2014, 04:55 AM
Post: #2
RE: No document complete time in chrome
I have the same problem here not with a script but with a yahoo related website

Chrome: http://www.webpagetest.org/result/140614...a717529ed/
Firefox: http://www.webpagetest.org/result/140614...6d0edac85/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-17-2014, 05:21 AM
Post: #3
RE: No document complete time in chrome
My guess is: https://github.com/WPO-Foundation/webpag...issues/100

I'll see if I can track it down today.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-17-2014, 06:40 AM
Post: #4
RE: No document complete time in chrome
Both cases should be fixed now.

The script: http://www.webpagetest.org/result/140616_9V_1101/
The Yahoo page: http://www.webpagetest.org/result/140616...c12d720d1/

Let me know if you see the same issue anymore (where Firefox or IE show an onload but Chrome does not).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-18-2014, 08:41 AM
Post: #5
RE: No document complete time in chrome
(06-17-2014 06:40 AM)pmeenan Wrote:  Both cases should be fixed now.

The script: http://www.webpagetest.org/result/140616_9V_1101/
The Yahoo page: http://www.webpagetest.org/result/140616...c12d720d1/

Let me know if you see the same issue anymore (where Firefox or IE show an onload but Chrome does not).


Thanks a lot. Thats fixed now
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)