Current time: 10-19-2019, 09:59 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] WPT private instance not working for FF or Chrome
04-09-2014, 03:09 PM
Post: #1
[split] WPT private instance not working for FF or Chrome
Hi ,

I am not able to server instance..once i submit the url for start test..its showing me the error message.."Error submitting url for testing"

then i checked my runtest.php file and found in the function WriteJob
one php function file_put_contents which " file_put_contents($file, $job)"

this function not true in my case because the $file which is not exists or created on server but its print the path of the $file "/work/jobs/Local-WPTDriver/140409_BC_5.url"

Please help me for the above issue.

the output of getLocations.php is

Location Idle Testers Total Tests Being Tested High Priority P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9
Local-URLBlast 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Local-WPTDriver 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2014, 11:58 PM
Post: #2
RE: WPT private instance not working for FF or Chrome
What are the permissions on work/jobs? The web server user needs to be able to create files there. If you go to http://<server>/install/ it should run a permissions check on all of the directories that it needs write permissions for.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2014, 02:44 PM
Post: #3
RE: [split] WPT private instance not working for FF or Chrome
(04-09-2014 11:58 PM)pmeenan Wrote:  What are the permissions on work/jobs? The web server user needs to be able to create files there. If you go to http://<server>/install/ it should run a permissions check on all of the directories that it needs write permissions for.

permissions on work/jobs is 777 ...please let me know if its required to change anyother..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2014, 05:23 PM
Post: #4
RE: [split] WPT private instance not working for FF or Chrome
(04-11-2014 02:44 PM)jatinbvp Wrote:  
(04-09-2014 11:58 PM)pmeenan Wrote:  What are the permissions on work/jobs? The web server user needs to be able to create files there. If you go to http://<server>/install/ it should run a permissions check on all of the directories that it needs write permissions for.

permissions on work/jobs is 777 ...please let me know if its required to change anyother..

now its working ..but its showing Test not found and url and from is blank
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2014, 07:15 PM
Post: #5
RE: [split] WPT private instance not working for FF or Chrome
(04-11-2014 05:23 PM)jatinbvp Wrote:  
(04-11-2014 02:44 PM)jatinbvp Wrote:  
(04-09-2014 11:58 PM)pmeenan Wrote:  What are the permissions on work/jobs? The web server user needs to be able to create files there. If you go to http://<server>/install/ it should run a permissions check on all of the directories that it needs write permissions for.

permissions on work/jobs is 777 ...please let me know if its required to change anyother..

now its working ..but its showing Test not found and url and from is blank

now please check the screen shots of my page:


Attached File(s)
.docx  webpagetest.docx (Size: 51.33 KB / Downloads: 55)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2014, 01:47 AM
Post: #6
RE: [split] WPT private instance not working for FF or Chrome
(04-11-2014 07:15 PM)jatinbvp Wrote:  
(04-11-2014 05:23 PM)jatinbvp Wrote:  
(04-11-2014 02:44 PM)jatinbvp Wrote:  
(04-09-2014 11:58 PM)pmeenan Wrote:  What are the permissions on work/jobs? The web server user needs to be able to create files there. If you go to http://<server>/install/ it should run a permissions check on all of the directories that it needs write permissions for.

permissions on work/jobs is 777 ...please let me know if its required to change anyother..

now its working ..but its showing Test not found and url and from is blank


now please check the screen shots of my page:

i have change the permission to 777 of my apache user..but still m not able to find any test.info file in the results/ dir...i am using centos and in httpd.conf user is apache and group is apache only once i change to root its giving me security related error.Please let me know why .info file is not created and am getting test not found once submit the start test button.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)