Current time: 12-14-2017, 10:35 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to play recorded videos
05-07-2014, 03:17 AM
Post: #1
Unable to play recorded videos
I set up 3 test agents:

1) Medium instance ami-92320ed7(California)
2) Large Instance ami-92320ed7(California)
3) Medium instance ami-4f202626(Virginia)


This is version number from /work/update.ini:
[version]
ver=375

I see that the video files are generated under /work/video but i cannot play them in a browser. When i click on "Watch Video" i see a screen which says "Your video will be available shortly. Please wait...".
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2014, 08:38 AM (This post was last modified: 05-07-2014 08:38 AM by davidtrounce.)
Post: #2
RE: Unable to play recorded videos
Sundeep,

Can you tell us where these videos are located? What software are you using and what platform?

David Trounce
www.malleeblue.com
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2014, 08:07 PM
Post: #3
RE: Unable to play recorded videos
These videos are located on the private instance server. This is the path where i see the compressed videos with timestamps:/webpagetest/work/video. WPT private instance is installed on a linux machine.

The test agents are installed on Windows 2008.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2014, 09:20 PM
Post: #4
RE: Unable to play recorded videos
Have you tried playing them in on other online platforms? Let me know which ones and if they worked or not.

David Trounce
www.malleeblue.com
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-12-2014, 06:23 PM (This post was last modified: 05-12-2014 06:25 PM by SundeepPundamale.)
Post: #5
RE: Unable to play recorded videos
What do you mean by other "online platforms" ?

I have the infrastructure set up on AWS.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-12-2014, 07:46 PM
Post: #6
RE: Unable to play recorded videos
I mean on other servers, other websites or through other devices.

David Trounce
www.malleeblue.com
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-14-2014, 10:56 PM
Post: #7
RE: Unable to play recorded videos
I tried different test agents(tried on 3 different agents i only have windows 2008 configured), different browsers(Chrome, Firefox, IE 10/11), different sites(google,facebook).. In all the cases i see the same error. Upon clicking on the video link i see this error: "Your video will be available shortly. Please wait...".
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2014, 12:51 AM
Post: #8
RE: Unable to play recorded videos
I think the problem is that there are no urlblast agents configured and the newer wptdriver agent doesn't render videos (the plan is to move all rendering to the server). You'll need at least one of the older AMIs running to be able to render videos for now (it doesn't necessarily need to do actual testing but it does need to connect to be able to render video).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-21-2014, 11:58 PM
Post: #9
RE: Unable to play recorded videos
Thanks Patrick !! I got the videos working now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-04-2016, 08:35 AM
Post: #10
RE: Unable to play recorded videos
I am getting a message : 200 Stream Not found when trying to play video from a Private local instance.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)