Current time: 11-14-2019, 01:28 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
India node (Indore, M.P.) not taking screenshots
07-17-2014, 04:37 PM
Post: #1
India node (Indore, M.P.) not taking screenshots
It seems that this agent may be screen-locked? Does it need a reboot?
I tried tests in IE9, Chrome and FF - all produce the same issue.

See example here (Chrome): http://www.webpagetest.org/result/140717_3Z_7SW/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-22-2014, 07:12 AM
Post: #2
RE: India node (Indore, M.P.) not taking screenshots
Sorry, should be fixed now. I checked to make sure that the screensaver and power saving were disabled so someone must have logged in and disconnected. Let me know if it happens again and I'll reach out to the provider to make sure they don't do that.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-22-2014, 09:48 AM
Post: #3
Wink RE: India node (Indore, M.P.) not taking screenshots
(07-22-2014 07:12 AM)pmeenan Wrote:  Sorry, should be fixed now. I checked to make sure that the screensaver and power saving were disabled so someone must have logged in and disconnected. Let me know if it happens again and I'll reach out to the provider to make sure they don't do that.

Thanks Pat! That seems to have fixed it - for now Wink
I'll keep an eye on it whenever we use that agent
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)