Current time: 11-21-2019, 10:14 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strange test result
11-22-2014, 01:25 AM
Post: #1
Strange test result
Hi,
when I'm typing my domain name like this : http://aramis-voyage.fr or http://aramis-voyage.fr/ the result of test is strange, the screen shot of my web site page is blank and I see some error message on it that I'm unable to read.

Here is the test result : http://www.webpagetest.org/result/141121...835dadf7f/

But if I'm typing my domain name with something after the "/" like this : http://aramis-voyage.fr/en everything working well.

Can you please explain me what happens ? Is it my .htaccess file bad configuration ?

Regards.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2014, 12:02 PM
Post: #2
RE: Strange test result
I ran a test for the site and it looks like it came out ok - http://www.webpagetest.org/result/141122...d28ff4ddf/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2014, 04:24 AM
Post: #3
RE: Strange test result
Did you entered the url exactly as I indicated, nothing after "/" ? Like this : http://aramis-voyage.fr
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2014, 06:06 AM
Post: #4
RE: Strange test result
The one I ran - http://www.webpagetest.org/result/141122...d28ff4ddf/ - was for aramis-voyage.fr/ - which redirects to http://aramis-voyage.fr/en/ ( as shown in the results )

Here is a test for just aramis-voyage.fr ( no trailing slash ) - http://www.webpagetest.org/result/141122...dde878ce4/ - that one also redirects to http://aramis-voyage.fr/en/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-28-2014, 06:23 AM
Post: #5
RE: Strange test result
Ok, so I think it's may be browser issue, you made your test with IE9 ? Isn't it ? I'm doing tests with Firefox and Chrome.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-28-2014, 02:28 PM
Post: #6
RE: Strange test result
Both tests were with Chrome.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)