Current time: 10-29-2020, 09:11 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private Instance No Test Results
03-09-2015, 01:57 AM
Post: #5
RE: Private Instance No Test Results
(03-05-2015 03:30 AM)mattshull Wrote:  Does the EC2 machine need to have wptdriver.ini configured before it works or will it work out of the box?

To me the issue sounds like the test agent isn't polling the server for work

If you check /install it should tell you if the agent is polling - you can also check the webserver logs for calls to getwork.php

As part of the launch configuration you'll need to set some User Data for the AMI that are used to configure wptdriver.ini

Code:
wpt_server - the web server where WebPagetest is running (required)
wpt_loc - The location name to use for wptdriver (optional - if not specified it will fall back to wpt_location or be built from the region - ec2-us-east for example)
wpt_location - The location name to use for URLBlast (optional - if not specified it will be built from the region and browser - ec2-us-east-IE8 for example).  wptdriver will append _wptdriver to this location ID if wpt_loc is not set.
wpt_key - secret key for the specified location (optional)
wpt_timeout - timeout setting for each test in seconds (optional, defaults to 60)

See bottom of here for more - https://sites.google.com/a/webpagetest.o...-instances

Andy

Using WebPageTest - http://usingwpt.com/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Private Instance No Test Results - andydavies - 03-09-2015 01:57 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)