Current time: 12-18-2017, 03:47 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bypass cloudflare
03-22-2015, 07:39 AM (This post was last modified: 03-22-2015 07:39 AM by gijs007.)
Post: #1
Bypass cloudflare
Is it possible to send a request to a certain IP/server with a request URL?

This way I could run a webpagetest and bypass cloudflare, so that I can optimize my TTFB of my server and also compare my server's performance vs when cloudflare is used.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-24-2015, 01:59 AM
Post: #2
RE: Bypass cloudflare
You can use a script with the setDns command to specify an IP address that a given domain should resolve to: https://sites.google.com/a/webpagetest.o...S-Override
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-24-2015, 05:24 AM
Post: #3
RE: Bypass cloudflare
(03-24-2015 01:59 AM)pmeenan Wrote:  You can use a script with the setDns command to specify an IP address that a given domain should resolve to: https://sites.google.com/a/webpagetest.o...S-Override
So I would use the following under script?

navigate http://www.aol.com
setDns http://www.aol.com 127.0.0.1

Except with my own domain and IP of course Wink
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-24-2015, 05:27 AM
Post: #4
RE: Bypass cloudflare
Flip them around. You need to set the DNS settings before navigating but otherwise yes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-24-2015, 05:27 AM
Post: #5
RE: Bypass cloudflare
oh, and no http:// on the setDNS command - just the domain.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-30-2015, 06:42 AM
Post: #6
RE: Bypass cloudflare
I have this:
setDns http://www.elitegameservers.net 92.222.150.58
navigate https://www.elitegameservers.net

But it doesn't seem to work Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-02-2015, 08:13 AM
Post: #7
RE: Bypass cloudflare
Make sure that there are tabs between the command, and the parameters i.e.:
setDns<tab>www.elitegameservers.net<tab>92.222.150.58
navigate<tab>https://www.elitegameservers.net
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)