Current time: 12-17-2017, 06:42 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CDN not detected
04-18-2015, 12:07 PM
Post: #1
CDN not detected
I do site audits, so run a variety of sites through the tests. Often it does not detect a CDN even though the site is running through CloudFlare. I run the test another day and sometimes it will detect the CDN and all reports reflect that, including reduced load time and such.

Is anyone else seeing their CDN not being detected?
Are you using CloudFlare or another CDN such as MaxCDN?

Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-23-2015, 11:28 PM
Post: #2
RE: CDN not detected
I have the same problem using MaxCDN.
Someone knows how to solve that?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-24-2015, 11:51 PM
Post: #3
RE: CDN not detected
Do you have a link to a test result? WebPageTest itself also uses MaxCDN and it is being detected correctly as best as I can tell so I'd need an example to see what it looks like.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-25-2015, 12:31 AM
Post: #4
RE: CDN not detected
This is my last result.
http://www.webpagetest.org/result/150624_7Z_TDX/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-25-2015, 12:44 AM
Post: #5
RE: CDN not detected
cdn.zooart.com is correctly detected (NetDNA is the same as MaxCDN) but it looks like you have a bunch of static resources that are being served directly from zooart.com instead of the cdn: http://www.webpagetest.org/result/150624...use_of_cdn
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-25-2015, 01:27 AM
Post: #6
RE: CDN not detected
Thanks, I'll look deeper to find why this resources are served directly.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)