Current time: 09-23-2019, 02:50 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
agent not detected - error 500
09-13-2015, 11:12 PM
Post: #1
agent not detected - error 500
Hello,

I configured my private instance but the agent is not detect...

Question it it a problem of firewalling or other stuff ?

Thanks for your help. 2 days i'm working on it...

My configuration :
Server :
- Apache 2

<VirtualHost *:80>
ServerAdmin contact@xxx.com
ServerName xxx.xxx.com

DocumentRoot /data/www/webpagetest-2.18/www/
ErrorLog /var/log/apache2/monitoring-error.log
CustomLog /var/log/apache2/monitoring-access.log combined
ServerSignature On

<Directory "/data/www/webpagetest-2.18/www/">
Options All
AllowOverride All
Require all granted
</Directory>
</VirtualHost>

locations.ini :

[locations]
1=Local
2=Mac
default=Local

;
; These are the top-level locations that are listed in the location dropdown
; Each one points to one or more browser configurations
;

[Mac]
1=VM-Mac-WPTDriver
label=Mac

[Local]
1=Local-URLBlast
2=Local-WPTDriver
label=Local

[VM-Mac-WPTDriver]
browser=chrome,Firefox
label="Mac WPTDriver"

[Local-URLBlast]
browser=IE 9
latency=0
label="Local -Chrome - Blast"
;browserExe=pagetest.exe
;key=TestKey123


[Local-WPTDriver]
browser=chrome,Firefox
label="Local WPTDriver"


- Agent :
Windows XP

WTPDRIVER.INI

[WebPagetest]
url=http://monitoring.wiplier.com
location=VM_Mac
browser=chrome
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[chrome]
exe="C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat

[Firefox]
exe="C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox

[Safari]
exe="C:\Program Files\Safari\Safari.exe"

[IE]
exe="C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"


Results :

Results - Error 500 of the getwork requests :

[13/Sep/2015:15:10:58 +0200] "GET /work/getwork.php?shards=1&reboot=1&location=VM-Mac-WPTDriver&software=wpt&version=2.18.0.228&ver=228&pc=VMVITUALBOXWIND&dns=89.2.0.1-89.2.0.2&freedisk=0.343&GPU=0 HTTP/1.1" 500 358 "-" "WebPagetest Driver"

/install/ :

WebPagetest 2.18 Installation Check

PHP

PHP version at least 5.3: 5.5.9-1ubuntu4.4
GD Module Installed: yes
FreeType enabled for GD (required for video rendering): yes
zip Module Installed: yes
zlib Module Installed: yes
curl Module Installed: NO (optional)
php.ini allow_url_fopen enabled: yes
APC Installed: NO (optional)
SQLite Installed (for editable test labels): yes
Open SSL Module Installed (for "Login with Google"): yes
php.ini upload_max_filesize > 10MB: 2M (optional)
php.ini post_max_size > 10MB: 8M (optional)
php.ini memory_limit > 256MB or -1 (disabled): 128M (optional)
System Utilities

ffmpeg Installed with --enable-libx264 (required for video): NO
ffmpeg Installed with scale and decimate filters(required for mobile video): Not Detected (optional)
imagemagick compare Installed (required for mobile video): yes
jpegtran Installed (required for JPEG Analysis): NO (optional)
exiftool Installed (required for JPEG Analysis): NO (optional)
Misc

python 2.7 with modules (faster mobile video processing): Missing python modules: ffmpeg,Pillow (optional)
Filesystem

{docroot}/tmp writable: yes
{docroot}/dat writable: yes
{docroot}/results writable: yes
{docroot}/work/jobs writable: yes
{docroot}/work/video writable: yes
{docroot}/logs writable: yes
{docroot}/tmp on tmpfs: NO (optional)
Test Locations

Local : Local
Local-URLBlast : Local -Chrome - Blast - No Agents Connected
Local-WPTDriver : Local WPTDriver - No Agents Connected
Mac : Mac
VM-Mac-WPTDriver : Mac WPTDriver - No Agents Connected
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-14-2015, 10:37 PM
Post: #2
RE: agent not detected - error 500
Check your web server error log to see what is causing the 500 error.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)