Current time: 07-18-2019, 07:12 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[iOS Agent] Video Capture + Scores
11-10-2016, 10:02 PM
Post: #1
[iOS Agent] Video Capture + Scores
Hi dears,
I set up correctly my iOS Agent e my Server. Everything works well except if I run command with --processvideo yes, videos are not uploaded.

I think that my configuration is ok because running "python visualmetrics.py --check" the result is OK for everything.

Any ideas?

Another question is about Scores. When the test is finished, in the XML I can't find scores about analyzed page.

Attached screenshot.

Thanks,
Emanuele


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-12-2016, 09:03 AM
Post: #2
RE: [iOS Agent] Video Capture + Scores
Scores are only available on the desktop agents right now.

For video, what kind of phone, what OS and what OS version is on the Mac? If you open quicktime and start a new recording, is the iPhone listed as an available device to record video from?

Video needs to be connected with a lightning cable to a recent version of OSX and iOS 8+ where video recording support was first enabled.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-18-2016, 02:04 AM (This post was last modified: 11-18-2016 02:41 AM by Eisworld.)
Post: #3
RE: [iOS Agent] Video Capture + Scores
(11-12-2016 09:03 AM)pmeenan Wrote:  Scores are only available on the desktop agents right now.

Ok.

(11-12-2016 09:03 AM)pmeenan Wrote:  For video, what kind of phone, what OS and what OS version is on the Mac? If you open quicktime and start a new recording, is the iPhone listed as an available device to record video from?

Video needs to be connected with a lightning cable to a recent version of OSX and iOS 8+ where video recording support was first enabled.

iPhone 5 SE, jailbroken, iOS 9.3.2
MacBook Air OSX 10.11.5
If I open QuickTime, the video from the iPhone works well.

In the runtmp folder the video was created correctly.

UPDATE:
On my server, screenshots are uploaded correctly but in XMLResult does not compare VIDEO tag.
here you can see the XML: http://54.247.68.98:8181/xmlResult/161117_PB_39/

Thanks,
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)