Current time: 12-13-2017, 09:32 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test Locations - Definition Missing
01-19-2017, 04:09 AM (This post was last modified: 01-19-2017 09:13 AM by Lugo.)
Post: #1
Test Locations - Definition Missing
Hi, I'm having troubles seeing my Test Locations, in fact, I can't see any.

My locations.ini looks like this:

[locations]
1=Local_server
default=Local_server

[Local_server]
1=Local_wptdriver
2=Local_galaxy
label=Local server
group=Local

[Local_wptdriver]
browser=Chrome,Firefox
label="Local Server"

[Local_galaxy]
browser=Galaxy - Chrome,Galaxy - Chrome Beta
label="Galaxy"
type=nodejs,mobile
connectivity="WiFi"

With that configuration my, WPT private instance shows nothing in the fields 'Test location' and 'Browser'

On my http://<server>/install, I can see that Test Locations shows only:

Local_server: Definition Missing

By the way I have configured the agent and mobile agent. I can run only desktop test entering some URLs and my private instance seems to grab the local server parameters since I can see the test running over the agent and I get my Test Results every time.

On my http://<server>/getLocations.php shows empty.

Can somebody tell me what I'm doing wrong?

------
Edit

Somebody knows why I only can see pubic locations, but not my private locations configured on agents?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-24-2017, 03:11 AM
Post: #2
RE: Test Locations - Definition Missing
Do you have the local agents running and are they polling the server? Easiest way to check is to look at the access.log on the server for the requests to work/getwork.php and make sure the location ID's match up. The locations will be hidden in the server UI until an agent actually connects.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-25-2017, 07:39 AM (This post was last modified: 01-25-2017 07:40 AM by Lugo.)
Post: #3
RE: Test Locations - Definition Missing
Both agents are running. I think both are polling too, on acces.log I can see polls from Desktop and Mobile agents.

Besides, private instance shows results for desktop agent; but not for mobile. Checking in mobile agent, I can see that, when I do a mobile test, agents start giving some permissions but at the end mobile browser never opens, and final results for test are empty.

Don't know why, agents are hidden.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)