Current time: 12-14-2017, 07:59 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WebPageTest Result - Blank Fields
02-02-2017, 02:43 PM
Post: #1
WebPageTest Result - Blank Fields
Hi All,

Need your help , i'm facing a problem i.e fields like (i.e Start Render,Time,Requests fields) are not getting populated when i trigger the webpage test using the Python utility that i developed via Linux terminal .

But when i try running the WebPage test via Browser, its works completely fine.

Just to give the background ,i'm hitting the AWS Route53 record internally this is mapped to an AWS ELB.

Is there any firewall stuff which need to be taken care while triggering the webpage test from linux machine via python utility...but frankly i have open port 80 already for the internet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-03-2017, 01:26 AM
Post: #2
RE: WebPageTest Result - Blank Fields
The visual metrics need video capture enabled in some cases. The UI uses the same API as the python script so it's likely going to come down to the test options (location, browser, connectivity, etc).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-06-2017, 04:07 PM
Post: #3
RE: WebPageTest Result - Blank Fields
so what i need to do ,, kind of unclear ,please suggest
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2017, 12:50 AM
Post: #4
RE: WebPageTest Result - Blank Fields
(02-06-2017 04:07 PM)viveknangal Wrote:  so what i need to do ,, kind of unclear ,please suggest

Can you share details on the following:
  1. Test agent
  2. Browser
  3. Script parameters related to test

Basically, you'd need to have the API parameter "video=1" to capture the visual metrics.

Follow me on twitter: @rakshay
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)